Aktuella lärprocesser

Vad gör vi nu då och vad erbjuder vi?

Ambitionen med vår hemsidsa är att  marknadsföra oss själva men också att presentera de idéer och metoder som vi tror starkt på. Det innebär att sidan inte är enkel och säljande. Vi håller oss inte med särskilt många korta förenklingar av vad vi vill bidra med (sälja). Under denna rubrik kommer vi att vara lite mer säljande men också informerande. Vi kommer att publicera information om vad vi arbetar med just nu. Vi kommer också att publicera erbjudanden om att delta på lärtillfällen eller att anlita oss. För att du som klickar dig fram på hemsidan och förhoppningsvis är återkommande besökare skall kunna orientera dig enkelt vill vi förenkla något. Så här har vi tänkt

Nya lärtillfällen/”kurser” eller blogginlägg – Ett litet meddelande på Twitter @ALPartner med hänvisning till publicerat erbjudande eller blogginlägg. Du tar dig från Twitter till vår sida. Så bli gärna vår följare på Twitter.

Om det är smart eller inte återstår att se. Detta är vad vi prövar. Naturligtvis är du välkommer att återkomma och klicka dig fram utan att ha sett någon nyhet på Twitter.

I rubrikerna under denna kan du redan nu läsa vad vi arbetar med eller har på gång 2013. Det är egentligen 2014 vi räknar med att varva upp så du som vill prata med oss om samarbete inför nästa år bör ta kontakt snart – för att inte säga nu.

Share Button